Om oss

Bergerska ska erbjuda en bra verksamhet för barn och familjer med hög kvalitet och gott renommé. Verksamheten ska vara ekonomiskt hållbar och utgöra en god arbetsmiljö där personalen trivs.

Vilka är vi?

Vi är en heterogen grupp med prestigelösa och varma människor som brinner för att hjälpa familjer att skapa ett tryggt och värdigt liv. Vi tror att varje person har något värdefullt att erbjuda. Vi tror på mångfald och olikheter vilket innebär att vi har olik och unik kompetens, tillsammans skapar vi en helhet. Vi har en vision om att skapa den bästa omsorgen för våra barn och familjer med nöjda uppdragsgivare samt bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi vill helt enkelt göra gott på alla plan och bidra till ett bättre samhälle genom att ta vara på varje individ.

Samverkan, kommunikation och arbetsglädje

Vi är en ansvarstagande samt lösningsfokuserad organisation där vårt fokus bygger på samverkan, kommunikation och arbetsglädje, tillsammans skapar vi en helhet. Vi arbetar aktivt för att utveckla en inkluderande arbetsmiljö som präglas av mångfald, transparens och tydlighet. Organisationens mest värdefulla tillgång är våra medarbetare. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa bästa möjliga förutsättningar att utföra ett tillfredsställande och värdegrundsbaserat arbete i en trygg och stimulerande arbetsmiljö.

Våra relationer

För att våra familjer ska trivas under sin tid hos oss, är det viktigt att de upplever trygghet och meningsfullhet. Vi är därför måna om att våra relationer med familjen, våra medarbetare och övriga intressenter ska vara goda och hållbara.

Bilder på Villa Bergerska